Ervaar de voordelen van een warmtepompboiler

Uw milieuvriendelijke alternatief

Een warmtepompboiler is een efficiënt en milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele elektrische warmwatertank. Trek samen met AVS Service en Daikin de groene kaart!

Met een warmtepompboiler zijn korte opwarmtijden gegarandeerd, en doordat de warmte van de omgevingslucht wordt gebruikt, vermindert u de CO2-uitstoot tot 60%. Bovendien bespaart u flink op uw energiefactuur. 75% van de warmte wordt immers gerecupereerd uit de binnenlucht. Slecht 25% wordt uit elektriciteit gehaald. Nog meer voordelen nodig? Uw installatie is makkelijk te onderhouden en heeft een lange levensduur.  

Hoe werkt een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler is op zich een gewone boiler, die de restwarmte uit de lucht benut. Het water wordt dus opgewarmd met behulp van warme lucht in de woning. Die warme lucht wordt geleverd door de aanwezige lucht in eender welke ruimte. Vervolgens wordt deze over een warmtewisselaar geleid, die gevuld is met een koelmiddel. De lucht staat warmte af en wordt als koude lucht afgevoerd. De energie uit de warme lucht wordt aangevuld met elektrische energie om de gevraagde temperatuur te bereiken.

Uw warmtepompboiler

AVS Service vertrouwt op de kwalitatief hoogstaande installaties van Daikin en enkele andere merken. De Daikin sanitaire warmtepompboiler bestaat uit twee delen: een warmtepomp en een sanitaire warmwatertank. Dit samengestelde systeem is eenvoudig te plaatsen en verzekert een lage CO2-uitstoot.

De Daikin sanitaire warmtepompboiler is de eerste warmwatertank op de markt met een Inverter compressor. Deze technologie wordt reeds jaren gebruikt bij de comfortsystemen van Daikin en hebben als rechtstreeks gevolg een laag energieverbruik.

Hebt u vragen over een warmtepompboiler in uw woning of u had graag wat meer informatie? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren

Bumaco Kempen (vroeger: AVS Service) - Saffierstraat 5/unit 14 - 2200 Herentals - België - info@bumacokempen.be - T: + 32 14 24 25 10

RPR Antwerpen, afdelding Turnhout - BTW BE 0871 062 671