Uw woning energiezuinig verwarmen en verkoelen met AVS Service

AVS Service is uw partner voor warmtepompen, airconditioning, sanitair en ventilatie. U kunt bij ons terecht voor ecologische verwarmings- en koeltechnieken op maat. Een persoonlijke aanpak en een nauwgezette afwerking staan centraal. Een snelle en correcte service is en blijft ons handelsmerk.

Zo kunt u uw woning of bedrijf het hele jaar door energiezuinig verwarmen en verkoelen. En dat zonder zorgen.

Daikin Superdealer

AVS Service heeft vanaf dag 1 gekozen om te verwarmen en verkoelen met Daikin. We hebben alle vertrouwen in de hoogstaande kwaliteit en de energiezuinigheid van de toestellen, en de uitstekende organisatie van onze hoofdleverancier. Sinds 2009 zijn wij bovendien door Daikin erkend als Superdealer. Dit is niet alleen een eer voor ons, maar het heeft ook talrijke voordelen voor u:

  • scherpe prijzen
  • verlengde garantie
  • uitgebreide technische bijstand
  • continue informatie en bijscholing

Veiligheid en milieu

AVS Service neemt haar verantwoordelijkheid in veiligheid en milieu zeer ernstig. Het bedrijf was bijvoorbeeld bij de eersten om, nog vóór de wettelijke verplichting, de koeltechnische certificering te behalen. Daarnaast gebruiken we voor ons magazijn uitsluitend groene stroom en geven we u graag advies over energiezuinig verwarmen én verkoelen.

AVS Service houdt u bovendien op de hoogte van eventuele wijzigingen en verstrengingen van de wettelijke bepalingen. Zo is het sinds  1 januari 2010 verboden om bestaande koel-, vries- en airconditioninginstallaties die zijn gevuld met Freon22 (R22) bij te vullen met nieuwe R22. Vanaf 2015 geldt zelfs een volledig verbod op het gebruik van R22. Waar nodig, helpt AVS met een vlotte en voordelige overstap.

Ons verhaal

AVS Service werd opgericht in 2005 door Philippe Coertjens. Hij heeft jaren ervaring met de installatie, herstelling en het onderhoud van verwarmings- en koeltechnieken. Om u nog beter van dienst te zijn, openden we in 2015 ook een vestiging in Limburg.

Peter Camps leidt die afdeling en staat u bij in uw zoektocht naar energiezuinige technieken voor uw renovatie- of nieuwbouwproject. Het voltallige team van AVS Service zal Peter ondersteunen, en onze techniekers zullen voor beide vestigingen werken.

Wilt u graag meer info over onze energiezuinige producten of vraagt u zich af hoe u uw winkel het best kunt verwarmen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!

Bumaco Kempen (vroeger: AVS Service) - Saffierstraat 5/unit 14 - 2200 Herentals - België - info@bumacokempen.be - T: + 32 14 24 25 10

RPR Antwerpen, afdelding Turnhout - BTW BE 0871 062 671