Airconditioning kopen van Daikin: kwaliteit én service

Een airco installeren: waarom precies?

Een constante temperatuur is erg belangrijk voor de sfeer en het comfort in een woon, werk- of winkelruimte. Te warm of te koud: het heeft een grote invloed op de productiviteit en de gezondheid van uw werknemers. En op het koopgedrag van potentiële klanten.  

U overweegt dus om een airconditioning te kopen? Wij bij AVS Service weten dat dit niet altijd een makkelijke klus is. Wij bekijken dan ook de situatie van elke  klant, particulier of bedrijf, afzonderlijk en geven advies op maat over het aangewezen systeem. Wij verliezen daarbij zeker ook het esthetische aspect en de technische mogelijkheden van uw ruimte niet uit het oog.

Hoe werkt een airconditioning?

Als u vandaag besluit om airco te kopen, kiest u eigenlijk voor lucht/lucht warmtepompen. Dit moderne airconditioningssysteem kan koelen en warmen. Traditionele airco die enkel koelt plaatst u hier beter niet, aangezien de technologie van de nieuwe warmtepompen beter én zuiniger is.

De Daikin lucht/luchtwarmtepompen gebruiken beperkte elektrische energie om de warmte te verplaatsen. Via de buitengroep wordt warmte of koude aan de buitenlucht onttrokken. Die wordt met behulp van het koelmiddel naar de binnengroepen overgebracht zodat uw woning of werkruimte de gewenste temperatuur krijgt. Hierdoor is er geen overgang nodig naar een ander medium zoals water. Het rendementsverlies is bij deze airconditioning dus beperkt.

Daarom betekent een Daikin airco kopen dan ook kiezen voor het milieu: uw systeem verbruikt tot 4x minder energie dan de traditionele verwarmingsmanieren.

Daikin airconditioning

AVS Service is een Daikin Superdealer. Wij werken dus hoofdzakelijk met Daikin samen en dat heeft alleen maar voordelen voor u. Want dankzij deze samenwerking kunnen wij u méér dan de beloofde kwaliteit bieden. Als u kiest om airconditioning of warmtepompen bij AVS te kopen, kunt u ook rekenen op een snelle en correcte service, grondig opgeleide technici, uitgebreide ondersteuning en snelle leveringen.

Toestellen

Bij AVS Service kunt u airconditioning kopen voor elke sector en elk interieur. Bekijk onze Daikin toestellen en kom er meer over te weten in onze brochures.

Ook onze ventilatiesystemen en luchtreinigers hebben een gunstige invloed op uw binnenklimaat. AVS Service heeft alles in huis voor optimale luchtkwaliteit en comfort. Contacteer ons voor meer informatie.

Bumaco Kempen (vroeger: AVS Service) - Saffierstraat 5/unit 14 - 2200 Herentals - België - info@bumacokempen.be - T: + 32 14 24 25 10

RPR Antwerpen, afdelding Turnhout - BTW BE 0871 062 671