Luchtreinigers - haal aerosolen en pollen uit de lucht!

Ook voor een gezond binnenklimaat ben je bij ons aan het juiste adres. De luchtbevochtiger en -reiniger van Daikin vormt de perfecte all-in-one oplossing.

Met onze luchtreiniger geniet je altijd en overal van een comfortabel en gezond binnenklimaat. Deze luchtreiniger zorgt voor minder verontreinigende stoffen, allergenen en schimmels in je woning en garandeert zo zuivere lucht.

Verschillende technieken

De luchtreiniger van Daikin combineert verschillende technieken. Zo wordt zuivere lucht gecreëerd dankzij de actieve plasma-ionstroom en de flash streamer technologie. De streamer neutraliseert schadelijke stoffen door middel van oxidatie. Op die manier helpt dit toestel tegen hooikoorts en andere stofallergieën.

99% van alle stofdeeltjes gefilterd

De fijne stofdeeltjes worden opgenomen in de elektrostatische HEPA hoogrendementsfilter. Tot maar liefst 99% van alle fijne stofdeeltjes worden uit de lucht gehaald. Ook viruspartikels zoals corona worden via de filters uit de lucht gezuiverd. Hierdoor daalt fors het risico op besmettingen.

Krachtige bevochtiging

De krachtige bevochtiging beschermt je huid, keel en neus tegen de droogte van de lucht. Door het creëren van de juiste vochtigheidsgraad in de ruimte, beschermt de bevochtiger ook tegen virussen. Op de bevochtigingsfilter worden bacteriën efficiënt geëlimineerd.

Fluisterstille werking

Ondanks de krachtige zuigkracht functioneert deze luchtreiniger fluisterstil.

Past in elk interieur

Dankzij de stijlvolle en compacte vormgeving past dit innovatieve toestel in elk interieur.

Bumaco Kempen (vroeger: AVS Service) - Saffierstraat 5/unit 14 - 2200 Herentals - België - info@bumacokempen.be - T: + 32 14 24 25 10

RPR Antwerpen, afdelding Turnhout - BTW BE 0871 062 671